2009. augusztus 18., kedd

Kolbász

Ébredés után, az ember felkel pihenni, a Pöang fotel ölelésében a laptop bekapcsolásaával egyidejűleg a táviránytót is kezelésbe veszi, és bekapcsolja a tv-t.
A Mokkában a két műsorvezető ül a kertben, előttük terített asztal, az asztalon sültkolbász, hurka, pecenye, borospoharak pálinkás poharak a hozzákapcsolódó üvegekkel.
LC mondja a társának: egyél nyugodtan kolbászt, rizs van benne! Az ember felüti a fejét. Hogy micsodácska? Mi van a kolbászban? Rizs? Uramatyám hova kerültem? Aztán a képen nem látható műsorkészítők, meg a műsorvezető társ, meg a vendégek, Kacor Feri, Márió, meg Laci betyár egyemberként megnyugtatták, hogy nem, a kolbászban nincs rizs.

Én elhiszem, hogy nem eszik egy falat nem trendi kaját se, mondjuk engem is májon rúgna, ha reggelire disznótorost kéne falatoznom, de azt hittem, széles-e hazában nem létezhet ember, aki ne tudná, hogy hogy néz ki egy kolbász, hogy soha életében nem evett sültkolbászt, hogy nem tudja, hogy mi van benne, illetve, hogy hát rizs az biztosan nincs benne! (Gyengébbek, és főleg LC kedvéért: az csak a hurkában van.)

Méghogy rizs a kolbászban. Nahát! Még most is ezen morfondírozok...

Nincsenek megjegyzések: