2009. március 1., vasárnap

ICE DSL Kft.

Mivel elmúlt három hónapja - hogy az Externet nyrt, a szeptemberi adsl lekapcsolása után, november 27.-től közölte le a T-com-nak az adsl kikapcsolás tényét és így gyakorlatilag 5 hónapja nincs K-on a lakásban net hozzáférésem- hogy nincs adsl a telefonom, ezért megrendeltem az internet hozzáférést, a lehető legolcsóbb ajánlatot kikeresve.
Ez lett az ICE DSL Kft.
Szakmai ártalom, de megnéztem a a cégkivonatukat.
A cég

Dunay Rezső (an.: Vizeli Emília Róza)
8220 Balatonalmádi, Álmos utca 9.
és




Lenmark International Inc.
SC- Mahé, Victoria, Revolution Avenue, Ansuya Estate, Suite 9.( minősített többségű befolyást biztosító szavazati joggal rendelkező cég tulajdona.


Ez az SC Mahé pedig helyileg a Seychelles szigeteken van.



Nos, tehát egy adóparadicsomban bejegyzett cég többségi tulajdonában álló kft.-től rendeltem meg a szolgáltatást. Egy évig tartó hűségnyilatkozattal, havi 1880.-Ft.-ért.
A visszaigazolás megjött, várom a hétfőt, hogy történjen valami.
Kicsit aggasztó, hogy a cég a megrendelés vételétől számított 65 napos határidőt tart fenn magának a szolgáltatás megkezdésére. De bízzunk benne, hogy ez mégsem lesz 65 nap.
Mert ha igen, istenuccse' elmegyek a minősített többségű befolyást biztosító szavazati joggal rendelkező cégtárshoz, és személyesen reklamálok. Viszem magammal a komplett búvárfelszerelésemet, és merülök néhány feledhetetlent Mahén.







Nincsenek megjegyzések: