2008. november 26., szerda

Trófea Grill

Akartunk szervezni december 20. szombat, munkanap estéjére egy baráti találkozót a DC fórumozóinak , és a legkézenfekvőbb megoldás a fogyasztás és fizetés áraránya miatt a Mongol vagy a Trófea volt, és a parkolási lehetőség legjobb megoldhatósága miatta a Szerémi úti Trófea Grill lett a kiválasztott. Illetve lett volna. Commandante érdeklődésére közölték ugyanis a Szerémi úti Trófeában, hogy persze, van külön termük, ahol vetíteni is lehet, de a nagy érdeklődésre tekintettel az eddigi 18-24 óra közötti időt lefelezték, tehát egy befizetéssel csak 18-21, vagy 21-24 óra között tehetsz látogatást, és ja az árat is felemelték. És még éppen van egy külön termük 21-24 óra között. Hmmm. Na de ki akar este kilenckor érkezni és hozzákezdeni vacsorázni, mert a filmek vetítésére, meg beszélgetésre már nem is lesz idő.
A fene se gondolta volna, hogy ekkora tumultus van ebben a válságos megszorítós időszakban.

Maga a Trófea grill kicsit más, mint a Mongol. Nagyobb, tágasabb, nagy egybenyitott terekkel, kevesebb lehetőség az elkülönülésre. Előny, hogy a gyerekekkel érkezőknek van lehetőségük lekötni a gyerekeik fölös energiáit, mert elkülönített játszó sarok várja a kicsiket, így nem az asztalok között cikáznak és kurjongatnak. Több a kész étel, kevesebb a frissen készülő grill hús, a választék más, több a standard étel, amit máshol étlapról is választhatsz magadnak, a süteményeket kirakják, amit az úri közönség úgy dúr össze, ahogy csak akar, és ha már a főétel után mégy a habos-csodás desszertért, bizony előfordulhat, csak romokat, és nem kívánatos állagú zagyvalékot találsz a tálakban.
A hely javára kell azonban megjegyezni, hogy ha születésnapot ünnepelni térsz be, akkor a szülinapos torát, csillagszórót, szülinapos zenét, tapsot, ünneplést kap. És ha ezt előtte titokban tartottad, akkor a meglepetés és az öröm az arcán feledhetetlen!
A hely minősítését adja, hogy a parkolója mindig tele van, és

3 megjegyzés:

Esztimese írta...

Trófeákról csupa rosszat hallok mostanában amúgy, párom anyukája a Margit híd budai hídfőjénél lévőbe járt nyáron, évek óta járnak oda 2-3 havonta nagyobb társasággal, mondták h keresnek mást, mert sokkal drágább lett, idő kevesebb és olyan tömeg van, h megmozdulni nem lehet. Ott alapból rövidítették az időt, nem azért mert sokan vannak.

bluemoon írta...

Most újra tesztelni fogom a Mongolian BBQ a Márvány utcában, majd valamikor december végén. Hátha összeszedték magukat.
Egyébként a Margit hídnál lévő Trófea már nincs is meg. Megszűnt.

Esztimese írta...

Na hát nem csodálom akkor ha bezárt :)