2008. november 24., hétfő

M0

Valaki lenne olyan szíves, és elmondaná nekem, hogy mi az indoka annak, hogy a Szentendrei útról, ahol a megengedett sebesség 70 km/h, ráhajtva az M0 autópályára, mi az oka annak, hogy a két, több helyen három sávos, leállósávval épített jó minőségű autópályán mi a fészkes fenéért csak 80 km/h a megengedett sebesség?
Amit rajtam kívül ma se tartott be senki.

A sokkal rosszabb minőségű egyéb úton, ami lakott területen kívül esik, lehet menni 90 km/h-val, itt meg nem? A fene se érti a közlekedési táblák ésszerű kihelyezésének indokait.
Lehet, hogy ez se létezik, nemcsak a Providencia Pénzügyi Zrt. ?

3 megjegyzés:

Meta Hari írta...

Három tipp:
1. sápszedés lesz suttyomban
2. véletlenszerűen elkezdődő útjavítások vannak
3. vérnyomáscsökkentőtabletta maffia szponzorálja az autópálya-céget, lesz hirdetés hamarosan (vagy szórólap só helyett)
Szerintem savazzunk :)

Névtelen írta...

Ahogy Khon mondta a régi viccben: Khonra, legjobb barátja rábízta az eladó sorban lévő lányát, hogy vigyázna rá arra az időre, ameddig ő elutazik néhány hónapra. Khón persze vállalta. De mire a barát hazatért, a lány bizony terhes volt. A barát felháborodottan kérdőre vonta, hogy hogy lehet ez, hiszen megmondta, hogy vigyázzon rá.
Khon mondta, hogy de hiszen ő nagyon vigyázott,egész nap felügyelte őt a felesége, éjjel meg az ő legény fia is, meg a lány is direkt velük egy szobában, sőt egy ágyban aludtak. Direkt úgy fektette őket, hogy minél messzebb legyenek egymástól, Úgy aludtak, hogy az ágy szélén aludt a fia, mellette ő, őmellett az asszony, és az asszony mellett az ágy másik szélén meg Khón lánya.
Mire Khón: Ó te szerencsétlen, hát a fiad éjjel leszállhatott az ágyról és átmehetett a másik oldalra a lányomhoz!
Mire Khón:
Hááát, ha csak úgy nem!

Na ez jutott eszembe. Ha csak úgy nem...:-)))
:)

Meta Hari írta...

Jó sztori :))) Autós változatban viszont nehezen tudom elképzelni... vagy csak gyakoroltatni szeretnék az autósokkal, hogy mi merre van? Ehh.. de jó, hogy nem vezetek arrafelé :)