2008. november 14., péntek

t-home 1.

Sokadszori nekirugaszkodásra megpróbálom elintézni, hogy a tv előfizetésemet a set-top boxot, meg a HBO dekodert végre visszadhassam.
Mert ugyebár a megrendelés alkalmával házhoz hozták, beszerelték, beüzemelték. De bezzeg ha vissza akarod adni! A központi ügyfélszolgálat telefonon ( jó hosszas várakozás után) közölte, hogy ő bármelyik t-pontban visszaveszik.
Hát akkkor irány III.ker. Kórház utca. Sokan voltunk. Mármint várakozó ügyfelek. Ügyintéző csak fele, a lehetségesnek, mert minden második asztalnál ültek. A számhúzásnál meg a rendszer valami érthetetlen oknál fogva az új megrenedléseket részesíti előnyben. Ekkor kb. másfél órás várakozás után eljöttünk,- meg ekkora jutott eszünkbe, hogy a set top box távirányítóját nem hoztuk.
Második alkalommal irány a West-end City Center , na ha valahol, akkor itt gyorsan fürgén mindent elintézünk. .
Ahogy azt Móricka elképzelte.
Az ügyintéző itt is elegendő hosszúságú várakozás(ja és mindösszesen ha van 8 ülőhely az egész teremben) után közölte, hogy áá, dehogy a telefonos ügyfélszolgálat nem jól tudta, a dekódert, meg a set-top boxot bárhol (értsd: máshol) visszaveszik, kivéve itt. De legalább a tv.felmondást írásba foglalta.
Hát most akkor harmadszorra rugaszkodik neki, irány a Kórház utcai t-pont.
Majd mesélek.

Nincsenek megjegyzések: