2011. május 19., csütörtök

Munkamunkamunka

Már a "holnap" is a múlté. Nemhogy elmentünk, haza is jöttünk.
Rövidvágtában rohantam dolgozni, ahol a számlaleveleket nem számítva, negyvenhat levél érkezett...
Minden ügyben tárgyalást tűztek ki, őrületes időpont ütközéseim vannak, szóval élek, de el vagyok havazva.

Az Adria változatlanul gyönyörű, Zadar alól, Sukosánból indultunk, ott hagytam az autót egy hétre a parkolóban és a Dugi Otok nyugati oldalán hajóztunk északról is bekanyarodva, meg délről is, és a kis szigeteket csodáltuk a hajóról, egyik-másik csak akkora volt, hogy épp egy helikopter tudna rá csak leszállni. De az meg minek szállna oda, semmi nincs rajta. Csak sirályok üldögélnek rajta. Majd megkeresem a képet és megmutatom.

De most dolog van, amikor meg hazajövök, akkor nem látok, nem hallok, csak nézek ki a fejemből. Nem lenne szabad szabadság után hazaérve, azonnal, a munka sűrűjébe belekerülni.

6 megjegyzés:

s@só írta...

...hát bizony! Nem lenne szabad azonnal munkába állni. Kicsit ilyenkor jó lenne elüldögélni egy pohár bor mellett és érni hagyni a sok szépet :)))
Nos nekem idén ilyen problémám nem lesz :S
Viszont Észak-Dalmácia volt az "első Adriám" és ezek a nevek (Sukosan - Zadar) és a nem említett de ott lévő Pasman hát bizony nagyon hiányzik az illatuk.... mert képeken hetente odautazom.
Tényleg ám blue! A télen készítettem egy rakás youtube -os képklipet ezekből a nyaralásokból :))))))))))

Ági írta...

Mondd, Bluemoon, nem kaptál tőlem véletlenül levele(ke)t? :)

bluemoon írta...

Sasó kérjük a linket!

Ági kedves, elnézést kérek, de az irodai levelek -számlák nélkül számított 46 darabja után- az e-mailjeim feldolgozása is soron van, és ott keresgélem a nekem szólókat a hozzászólásokról szóló értesítések között. Igyekszem behozni a lemaradást...

s@só írta...

http://www.youtube.com/user/sasoka63
itt van nemcsak Horvátországos dolgom is :)
....továbbá- Ági nem véletlenül kérdezett:)))) Nézz be a Hogy is volt? -ba.....

idamama írta...

Na ne már!- Annak örülj, hogy nyaralhattál szinte idény előtt.
Horvátország mindent megér, én is jártam ott öt éve Trogirban és környékén, csodálatos volt, pedig 17-17 órát utaztunk vonaton oda-vissza.

bluemoon írta...

Annak, hogy nyaraltam, örülök is nagyon, annak nem örülök, hogy ismét dolgozni kell, és aktahegyek meg 46 levél várt az irodámban... Voltunk Trogirban mi is, még most is nagyon szép, de mivel nem volt még csúcsszezon és kánikula a tenger még csak kicsit volt gyomorforgató, büdös csatornaszagú a busz pályaudvar és a parkoló mellett. A pálmafás parti sétány még kellemes volt.