2010. március 19., péntek

Én szóltam...!

Nem kéne ilyen toleráns, jó fejnek lenni.

Mindenki az én hátamon vágja a fát, velem mindent meg lehet csinálni, az én időmet mindenki beoszthatja, mindenkinek sok és sokkal fontosabb dolga, elintézni valója, menőkéje van mint nekem, mindenkinek sokkal fontosabb kiadása van, amire én persze elő kell teremtsem a rávalót, mindenki programja előrébb való, mint az enyém, ha bárki bármit gondol, füttyent, én ugorjak, én érjek ár, mert áááá, anya úgyis mindent megért, anya jó fej, anya nem balhézik, anya nem sértődik meg, anya elintézi, anya megoldja, anya nem szól érte.

Hát akkor szólok!

Vége az analfabéta bálnak!



PS: 2010.03.22: Ja és nemcsak a gyerekeim részéről van ám ez így! Az anyukám meg az ügyfeleim is így gondolják. Most például tegnap azaz vasárnap 12 óra 30 perckor, fordítom: vasárnap délben fél egykor (!) hívott fel valaki, hogy kéne neki egy kis jogi tanács. Majd amikor megkapta, - mert én egy decens úriasszony vagyok, és senkit nem küldök el telefonon se a pcsba, pláne nem ismerőst, mondtam neki, hogy majd estefelé e-mailben elküldöm, amire szüksége van, de ehhez adja meg a pontos adatokat, és lediktáltam neki, hogy mi kell.
Fél háromkor felhívott, hogy kész vagyok-e már?
Mondtam neki, majd estefelé, mert most tele vagyok vendéggel, nem igazán érek rá.
Mondta, hogy ja, jó.

És persze este fél kilenckor, a mikor géphez jutottam, kiderült, hogy a kért adatok felét nem küldte el. pl. a saját pontos személyi adatait se.

Mostmár aztán tényleg új világ lesz, tényleg vége az analfabéta bálnak!
Keménykedés jön.
Mindenki várjon sorára.


.

4 megjegyzés:

s@só írta...

Nos te egy igen jó anya vagy! (én pedig ezek szerint igen jó apa és a feleségem is igen jó anya). Ezek a sors vezérlései drága bluemoon:))) De azért az jó, hogy megmondtad, kimondtad a frankót!

bluemoon írta...

Igen, igen, sorszerű ez, csak néha már azt érzem, hogy én mintha már nem is számítanék, mert félek, nem érzik az érintettek, hogy azért ez nem feltétlenül így természetes, és hogy azért ez nem mindenhol van így...

s@só írta...

Néha nem is számítunk... és néha nagyonis. De ki a hibás? Gondolom te is mindent megtettél annak érdekében, hogy ez ilyenné vált !? Mert én igen, de nem bánom (na jó, néha...)

bluemoon írta...

Igen, ez a néha egyre gyakrabban van.:) És persze nem vitatom, hogy én vagyok a hibás.
De akkor is!