2009. július 20., hétfő

Nyár van, nyár...

Az úgy volt, hogy legkésőbb kedden indulunk Belgiumba, két gyerekkel, búvárcuccal, friss paradicsommal, paprikával, echte magyar hússal, jóféle házikolbásszal, rokonlátogatóba.
Aztán nekem még vissza kellett jönnöm a dolgozóba, mert a cégbejegyzést nem tudtuk levezényelni, ( ld. két nappal ezelőtti bejegyzés). Aztán a lányom mondta, hogy neki harmincadikára itthon kéne lenni, a fiam mondta, hogy neki jövő szerdán Kulcsra van meghívása, szemrevételezés okán, aztán hét végén meg szolgálatot ad Pilisvörösváron.
Aztán számba vettük, hogy akkor leghamarabb csütörtökön tudunk indulni, de annak már nincs értelme, mert kedden vissza kell jönni. Én meg nem vagyok hajlandó 2 x 1450 km-t autózni 4 ott tölthető nap miatt.
Kommandante mondta, akkor menjünk le Vátra, onnan majd átmegyünk az osztrák sógorékhoz, meg meglátogatjuk Garfot, grillezünk a kertben, lófrálunk, szívjuk a jó alpokalji levegőt.
De ha lehet, akkor szerdán még legyünk már itthon, mert ő meg akarja nézni a soron következő Loki meccset, és Váton nincs az a sport csatorna, ami közvetíti.
Hát persze, akkor megyünk, amikor akarunk. Maradjunk még szerdán is.
Aztán ma kiderült, hogy csütörtökön kéne kipróbálni azt a Skoda Octaviát, amire a gyerek már hónapok óta feni a fogát, hogy ő majd azt, és feltétlenül, és biztosan. Hát milyen anya az olyan, aki magzatától megtagadja ezt a lehetőséget? Na majd akkor csütörtökön délután elindulunk, úgyis itt van az 300 kilométeren belül!
Aztán a mai nap folyamán kiderült még, hogy pénteken kéne elvinni a számlát a múlt héten elvégzett munka kifizetésére, mert akkor lesz pénz a kasszában,és ekkorra kérik a számlát, és készpénzben tudnak fizetni. Naná, hát ki mert itt már átutalásos számlát kiállítani?
Na, de ha úgyse megyünk szerdán, akkor én is ráérek még itt dolgozgatni mert munka az van,
szóval a vége az lesz, hogy törvénykezési szünet ide, törvénykezési szünet oda, majd a szokott időben, csütörtökön este megyek vissza Pestre ...
Hát így telik az első hét a tárgyalás mentes négyből.

De ha visszajön a kánikula, akkor megyek, és aki bújt, aki nem, én egy napra legalább lemegyek a Balatonra, vár Sajkod!

Nincsenek megjegyzések: