2009. május 24., vasárnap

Fagyi kérdés

Felháborodtam, hogy a fagylalt ára dobozonként 1200 Ft. fölött van. Így az idén nem is vettem. Maradtam a Sport szeletnél jégkrémnél, bár annak az ára is a kezdeti 99.-Ft.-ról mostanra 199 Ft. lett.
Míg nem,a múlt héten a szomszédos Jégcsillagban találtam egy magyar terméket, 499 Ft./doboz árért, dobozonként 0,75 l és kb. fél kilogramm.
Ez a Mazsi fagyi.
Vettünk is egy puncs és egy citrom fagyit.
Áááááá, elaléltatóan finom.
Ma is mentünk érte, és két doboz híján üres hűtőrészt találtunk a boltban.
A kettőt persze azonnal a kosárba tettem és reklamáltam, hogy elfogyott a pultból. Az eladó a raktárból felnéz, és teleszájjal mondja, hogy akkor nincs.
Ja.
És mi lenne, ha megnézné a raktárban, a fagyasztóban, nemcsak úgy séróból visszaszólna, hogy nincs. És még hozzáteszi, hogy hegyekben volt kint.
Ja, én vagyok a hibás.
Miért most jöttem.




De van még két doboz puncs fagyim.
Valahogy kihúzom hétfőig...

3 megjegyzés:

s@só írta...

Hmmm...akkor ez az eladó még valószínűleg a szocialista időszakban tanulta s "szakmáját". Tudod Te is, akkor volt ennek nagy divatja (sokszor csak azért mert nem volt több, vagy csak herótja volt a komának). Én gondolom ebben a mai világban aki ezt megteszi, az nem gondolja komolyan a jövőjét:))))))
Bár sajnálnám a fagyi kérdést, de nem biztos, hogy sűrűn járnék oda - én szoktam némely üzleteket bojkottálni, csak előtte közlöm az ottaniakkal a tényállást (és nem szép hangnemben - annyira) :))))

bluemoon írta...

Gondolod a világot meg lehet változtatni? A bunkót nem szép hangnemben lehet arra szorítani, hogy ne legyen bunkó? Hát nem tudom. Aki hülye az is marad.
A boltba meg eddig se sokat jártam, csak fagyasztott sütni való krumplit veszünk ott, meg legfeljebb kiflit.Most meg fagyit. Merthogy bunkók az eladók, meg drága a bolt, meg ahogy belép az ember, rögtön a zöldséges pulttal találja magát szemben, amin jobb esetben csak hervadt,de nem ritkán rohadásnak indult cuccok kelletik magukat.
Az eladó meg fiatal volt, de ez nem mentség a számára.

s@só írta...

...tipikus kisbolt, ezért sem járok én sem ilyenbe, csak kifliért - télleg:)
Azért ilyen bunkó mindenki a kisboltban, mert tudják azt, hogy nem tudnak lehúzni (vagyis más húz le inkább)ezt tudják:)