2009. március 16., hétfő

12 pont

Emberek, ha nem tudná valaki, a 12 pont 2. pontja, "Felelős kormányt Buda-Pesten" nem összeegyeztethető a március 15.-i ünnepség szellemével.

No comment.

Déltől estig tartott, mire valami okos rájött, hogy ezt azért mégse kéne....

6 megjegyzés:

s@só írta...

Igen, ezek hülyék, sőt idióták!!! Olvastam én is :( a nem összeegyeztethetőséget...
Az a sok rendőr, a kordonok, a motozás, vízágyús vigyázás az összeegyeztethető a március 15 -i ünnepség szellemével? Az a szörnyű ebben az egészben, hogy nem tud, nem akar balhé nélkül ünnepelni a nép, és főleg azon kicsiny magja aki miatt, és akiért van az egész "készültség". Fél a felelős kormány, sőt gyáván fél, mert tudja, hogy nem tudja megvédeni magát. Le kellene vonniuk a végső konzekvenciát végre -----> egyszerű az egész, töröljék el az ünnepeket. Hát!

bluemoon írta...

Vajon eszébe jut-e a jogvédőknek, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentést tegyenek, hogy a március 15.-i ünnep eszméjével nem egyeztethető össze, hogy a 12 pont 2. pontját valakik sértőnek találják, és ezzel megsértették az ünnep szellemiségét?

Az ált isk. 3. osztály tananyaga a 12 pont. legalábbis még a nemzeti tanterv előtt az volt...

bluemoon írta...

Most hallottam, hogy megtörtént a bekiabálók jutalomosztása is,de arról nem hallottam, hogy azok az idősebb, nyíltan szocialista szimpatizáns "kedves" őszhajú hölgyek ellen milyen eljárás indult, akik a kiabálókat lökdösték, arcába másztak, szájába nyúltak, befogták a száját, merthogy ez meg a tettleges becsületsértés törvényi tényállási elemét súrolták. Remélem feljelentik őket a szabad vélemény nyilvánítók. Meg milyen dolog már az, hogy utólagos normakontrollt kértek ezekre a most alkalmazott rendelkezésekre az Alkotmánybíróságtól, aki azt mondta, hogy jó, persze megvizsgáljuk de majd egyszercsak sorra kerül, mert a normakontroll utólagos, tehát nem élvez soron kívüliséget.
Meg az is felháborító, hogy a kiabálókat az őrizetbe vételnél meztelenre vetkőztették, és még testüreg vizsgálatot is tartottak náluk. Mit kerestek vajon?

s@só írta...

Tudod milyen megalázó dolog ez a levetkőzés? Már akkor is annak gondoltam, amikor sorozáson voltam anno '81-ben, hajoljon le, hú... sz.. fújj, rossz belegondolni, (pedig az "orvosi vizsgálat" volt elméletileg)!
És hogy mit kereshettek ezek? Remélhetőleg azokat a "kedves őszhajú hölgyeket" akik szájakat fogtak be, akik miatt még mindig itt tart az ország, ahol tart.:( Miért mondom ezt? A házam közvetlenül egy általános iskola szomszédja, és az "olyankor átalakul" szavazóhelységgé... és a máskor bottal sem tudok menni "kedves őszhajúak", már reggel hatkor futva(!) - szó szerint értsd - támadják a szavazófülkéket, nehogy lemaradjon a voks. Ezért van Pécs úgy, ahogy van, és ezért van sok más is úgy. Egyszerűen nem értem meg, hogy miért engedik magukat megvezetni? Én is nyugdíjas vagyok - és amit művelnek velünk, akik mellette még dolgoznak is! Látom, érzem, belegondolok abba, hogy akinek csak a pici nyugdíja van, hogy él meg? És mégis ezek között van a nagy tömegbázis. Ezt a népet ki kellene már lőni a Holdra, az lenne a megfelelő rendszerváltás!
Bocs az őszhajúaktól - nem általánosítottam, én is eléggé az vagyok már...

bluemoon írta...

Az igazán nagy baj az, hogy némelyek az ilyen "kedves idős hölgyek közül" arra gondolnak, hogy milyen jó is volt negyven évvel ezelőtt. Csak az nem jut eszükbe, hogy az nem azét volt jó, mert olyan kormány volt, amilyen, hanem azért, mert negyven évvel fiatalabb volt!
Az én anyukám bezzeg, a maga 84 évével nagyon is jól emlékszik mindenre, és inkább nem beszél arról a másik (szocialista érzelmű) lányának, hogy kire szavaz, politikai kérdésekben csak velünk szoktunk eszmét cserélni. Általában ez úgy zajlik, hogy kérdez tőlünk valamit, de hamar kiderül, hogy neki van szélesebb információja a dolgokról, mint nekem, mert én még a napi híreket nem olvastam, hallottam, de ő már igen, így jobban látja a dolgokat.
"Mert az én anyukám egyszerűen szuper!":-)

bluemoon írta...

http://index.hu/belfold/2009/03/19/feljelentest_tett_a_kossuth_teren_eloallitott_ket_ferfi/
Hét mégsem fog ez elmúlni nyomtalanul, és végre a kedves őszhajú idősebb kartársnőt is a vádlottak padjára lehetne ültetni. Remélem a sértettek nem fognak kicsúszni a 30 napos feljelentési határidőből. Én közzétennék egy felhívást, hogy aki felismeri a képen látható tettleges becsületsértést elkövető személyeket, jelentkezzen. Még valami díjat is tűznék ki.