2009. január 24., szombat

Januári időjárás jelentés

Kirándulásra, sétára csábító idő volt. Békásmegyer nagy előnye, hogy három perc autózás után kint vagyunk a Duna parton. ( na jó, gyalog összesen hat perc séta, mert akkor nem kell beülni az autóba, indítani, kitolatni a parkolóból és kikerülni azt a 25 méteres egyirányú utcarészt, aminek a léte egyébként is nonszensz, mert az utca felénél van kitéve az egyirányú utca tilos vége tábla. Persze, mert a Főiskola így mindkét oldalról megközelíthető. A lakók meg szívjanak mint a torkos borz, vagy csak simán tolják le a táblát, és közlekedjenek ahogy megszokták. Ha be akarják tartani a szabályt, akkor ugyanis kb. egy kilométert kell kerülniük. Jelentem közlekednek ahogy megszokták. Innen fentről ezt jól szoktam látni:)
Szóval azért mentünk autóval, mert séta után el akartunk menni bevásárolni.
De nem jött össze. Séta végeztével csörgött a telefon, hogy ez erzsébeti lakásra komoly vételi ajánlatot tett a lakásnéző, és választ kér a Dunahouse ügynök, hogy elfogadható-e? A telefon töltése persze a végét járta, így sürgősen haza kellett jönnünk, a tárgyalást befejezni. Hát így esett.
De legalább a séta megvolt.
Régen érzett friss, tiszta levegőt szívtunk, napfénybe fordítottuk arcunkat, csináltunk néhány szép fotót, és a némelyek cipője jó sáros lett. Már aki nem nézett a lába elé fotózás előtt.(Hihi. Nem én voltam)

Ki mondta, hogy nem kék a Duna?










És még a kutyák is milyen vidámak voltak!







Mindez 2009. január 24.-én.






De nézzük mi volt 2009. január 16.-án? Íme:



Szóval a kitavaszodás gyorsan ment. Én nem bánom! Csak aztán maradjon is így.

1 megjegyzés:

s@só írta...

rettenetesen gyorsan váltják a kisévszakok egymást ebben az idióta januárban :))))