2009. január 31., szombat

Egyszerűen tökfej ez a Munk?

Ki ez a Munk Veronika? Hol él ez? Honnan veszi magának a bátorságot, hogy le gennyes pattanánosozzon egy másik embert? Vajon ez a kedves hölgy elfogadná-e azt az albérletet, amit doki zsuzsa ajánl neki, és a hozzá hasonló tudatlanoknak? Vagy hajlandó lenne-e végigutazni egyedül, fényes nappal a pesterzsébeti körjáratos villamoson? Vajon erre a villamosra felszálló cigány fiatalokból álló tíz fős, na jó, ne tíz fős legyen, legyen csak öt fős csoport retteg-e attól, hogy vajon milyen atrocitások érik őket az utazás alatt a magyar lakosság részéről, vagy az ott utazó 20-30 ember retteg, és száll le inkább a legközelebbi megállónál, remélve azt, hogy a következő járaton nem lesz ugyanilyen csoport?
Vajon milyen nyilvántartást vezetnek amiből a Munk Veronika félék megtudják, hogy az " alacsony iskolai végzettségű, munkanélküli, nagycsaládos, komfortot nélkülöző lakáskörülmények között élő nem cigány népességen belül pontosan ugyanakkora a bűnözők aránya mint a cigányok körében"? Hát ilyen nyilvántartás van? Ezt lehet vezetni? Vagy csak lózung az egész?
Ááááá, hagyjuk már Ibolykát!
Vajon ha ránéz egy emberre, ő nem tudja, hogy fekete, fehér, vagy sárga a bőre színe? És külön tanulmányokat kell folytatni, hogy meg tudja állapítani, hogy az illető néger, vagy ázsiai, netán indián? Vagy ugyanúgy emberi jogot sárba tipró" tünet, véres kelés a (nem létező) esélyegyenlőségi mozgalom arca közepén" pl. az amerikai rendőrség nyilvántartása , ahol a bőrszínt is megjelölik?
Emberek! Ébresztő! A tény, az akkor is tény, ha valakiknek nem tetszik. A fehér bőr akkor is fehér, ha sárgára szolizzák a munkveronika félék, a négernek akkor is fekete a bőre, ha ezt nem lehet kimondani, a cigány meg akkor is cigány, ha erről ebben az országban nem szabad némelyek szerint beszélni.

És íme Munk Veronika:



Munk Vera / Index.hu


Ez meg itt Lakatos Attila borsod megyei cigány vajda, miskolci rendőrkapitánnyal egyetértő nyilatkozata.

"Lakatos Attila megjegyezte, ő maga vajdaként számos fórumon elmondta: "igen, van cigánybűnözés". Ilyenkor nem arról beszél, hogy egy biciklin a roma ember hazatolja a fát az erdőről, mert különben megfagyna, hanem arról, amikor fiatal emberek, akár 200-300 forintért bántalmaznak valakit, és ezek az elkövetők cigány származásúak - magyarázta. "

Már megint pápábbak akarnak lenni némelyek a pápánál.

Nincsenek megjegyzések: