2008. november 27., csütörtök

Externetes 3

Az Externet nem válaszolt a neki küldött emailre, és faxra se.
Valamikor az Externet, amikor még csak kft. volt, nem zRt. egy rugalmas, gyors reagálású és ésszerű megoldásokra hajlandó cég volt.
Volt hogy személyesen felkeresve őket a szolnoki irodájukban- amikor még csak az volt- fél óra alatt elintéztem mindkét internetes előfizetésemet, cakk-pakk.
Amikor módosítani kellett, akkor egy telefonváltás, egy email és egy fax, és másnap be is volt kapcsolva a változás.

Most? Őrült kavarodás a számlázásban, nem érkezik meg a számla, rosszul van írva, egyik előfizetés lemarad, másik rossz összeggel szerepel rajta, úgy kapcsolják ki az internetemet, hogy nem is mondtam fel,majd kikapcsolás után még hónapokkal küldenek két számlát, mintha élő lenne a kapcsolat, amikor kérem, hogy kapcsolják vissza, akkor hetekig nem történik semmi, amikor mérgemben visszamondom, hogy ha hetekig nem voltak képesek helyreállítani tévedésüket, akkor hagyjuk, maradjon így, mert így lesz jó, akkor se méltatnak még csak válaszra se. Még egy nyavalyás robot választ se kaptam, hogy köszönjük levelet, megérkezett. Elkezdem naponta elküldözgetni nekik az emailemet. Egyszer talán valaki mégis elolvassa...

Nincsenek megjegyzések: