2011. december 4., vasárnap

Költözés

Este öt órára minden bekerült a lakásba. Csapások vannak a közlekedésre, de lassan kezd majd otthonhoz hasonlítani a mama lakása.
Eszméletlen mennyiségű cuccot pakoltam össze az elmúlt napokban, pedig egyszer vagy tizenhét évvel ezelőtt már elköltözött a régi családi házból, ahol nemcsak a saját, hanem még a szülei holmijai is ott voltak. Aztán hat éve elköltözött a szegedi lakásból is, ami tele lett a tizenegy év alatt, de már a holmijai egy részét hozta csak el a pesti lakásba. Amikor szeptemberben eladtuk a szegedi lakást, akkor nem volt kis feladata kiüríteni azt a lakást sem. Most a pesti lakásból költöztettem el, de annyi-de annyi holmija volt, hogy én napokig csak csomagoltam, dobozoltam, de mindig volt még egy fiók, egy beépített szekrény, ami még tele volt. Ma a költöztető cég három embere, reggel kilenctől déli egy óráig pakolta teherautóra.
Lepakolni már könnyebben ment, de eltartott ötig, mire minden ajtón belül volt.

A mama már tegnap este az új lakásban aludt, lévén, hogy az új ágyát már egy hete leszállították, és a túlélő bőröndjével már tegnap beköltözött. Még pár nap, -hét és minden a helyére kerül, de most már tényleg túl vagyunk a nehezén!
Aztán mostantól, amikor csak eszembe jut, akkor hopp, három perc alatt átsétálok a szomszéd utcába anyázni.
Jó világ lesz ez már, végre.

Ha bárkinek szépen dolgozó, pontos, megbízható burkoló, festő, villanyszerelő, parkettás, vízvezeték-szerelő, reális áron jó minőségű és szép konyhabútor készítő vagy költöztető kell szóljon, bátran ajánlom a nálunk dolgozókat.

1 megjegyzés:

Ági írta...

Anyukádnak kívánom, hogy érezze nagyon jól magát új otthonában!