2011. november 12., szombat

Lakás

Haladunk.Minden mester éppen akkor ért rá, amikor szükség volt rá, együtt dolgoztak akiknek kellett, a vízvezeték szerelő mindenkit ismer, mindent el tud intézni, mindent beszerzett, mindenre volt kész megoldási javaslata, minden csövet kicserélt, minden sittet elszállíttatott, egyszerűen szervező géniusz.
Kész a burkolás, a villanyszerelés, a vízvezeték szerelés, kész a fürdőszoba, be van állítva a zuhanykabin, fel van szerelve a mosdókagyló a csap, a zuhany.
A konyha megtervezve, megrendelve. Minden konyhai gép megvásárolva, kombinált hűtő, Bosch sütő, kerámia lapos tűzhely, mosogatógép, légkondi,szagelszívó - megalkuvás nélkül, jó áron, minden olyan, amilyet szerettem volna az anyukámnak.
A burkolás szuper lett, a padló lap és a csempe Zalakerémia termék és várakozásaimat túlhaladóan lett nagyon szép, a burkolat nem csúszik, a csempe fényes, tükrös felületű - elégedett vagyok.

Most éppen a festő dolgozik, a jövő hét második felében jön a parkettás, aztán a redőnyös, 25-e után kész lesz a konyhabútor, kihozzák összeszerelik és készen vagyunk.
Ha kész lesz, mutatok képeket.

Aztán költözés.

Ma itt volt a mama, megmutattuk neki hogy áll a felújítás a lakásában. El volt ragadtatva.

Mi Kommandantéval, nagyon várjuk már, hogy itt lakjon a szomszédban.

1 megjegyzés:

idamama írta...

Irigylem a mamát.