2011. szeptember 23., péntek

Lakás eladás-vásárlás

Na jól van, itt vagyok!
(Nem mintha nagyon hiányoltatok volna...)
Nem vesztem el, csak az eltelt egy hónap alatt eladtam az anyukám lakását Szegeden, vettem neki egyet Óbudán, kipakoltam az eladott lakást és az új tulajdonosnak birtokba adtam.
Ez éppen ma volt.
Így aztán ki vagyok, mint a liba, rám fér egy kis pihenés.
Most erre lesz cirka három hetem.
Az újonnan vásárolt lakást majd október közepén adják birtokba, akkor majd elkezdjük annak a felújítását.
Egyelőre a gépeket vásárolgatjuk meg, légkondit, tűzhelyet, szagelszívót, hűtőt, még most jön a mosógép, mosogatógép, zuhanykabin... Éppen kapóra jött, hogy a Metroban most van, egy régi vásárlóknak nyújtott kedvezmény-hónap. Az első két hétben 10-10, majd a következő héten 15, most az utolsó hétre pedig 20 % kedvezménnyel lehet megvásárolni egy -egy terméket, - az egyébként akciós termékek közül is. Hát mi most ezt jól kihasználtuk.

Egyébként az édesanyám 87 éves, és olyan izgatottan várja már, hogy az új, saját lakásába költözhessen. És én is alig várom már.
Az a jó még, hogy az új lakása itt lesz a szomszéd utcában, öt perc sétára tőlünk, és "anyázhatok" szinte minden nap, nem kell felkerekednem és a város másik végére elautóznom, ha látni akarom.
Alig várom már, hogy ideöltözzön!

6 megjegyzés:

IO írta...

És ezen átmeneti időszakban hol lakik?

bluemoon írta...

Már hat évvel ezelőtt a holmijai egy részével felköltözött Budára az unokaöcsém (nővérem fia) lakásába és addig amíg elkészül a sajátja, marad ott.

klaribodo írta...

Valóságos csoda, hogy el tudtad adni a mai viszonyok között azt a nagy lakást.(Anyukádnak is minden jót kívánok.)

bluemoon írta...

Ez nem a nagy lakás,az még megvan.... Az anyukám lakása "csak" 71 nm volt.

zsóf írta...

Hogy vágyik rá az ember lánya húszévesen, hogy jó messzire költözhessen otthonról. És hogy tud örülni 10-20 év múlva, ha csak a szomszédba kell átugrani egy jóféle levesért/befőttért/sütiért/ölelésért...

bluemoon írta...

@zsóf: :)