2010. november 23., kedd

Elektromos kis ülés

Nem tudom mi volt ma.

Reggel az autómon elszállt a műszerfal világítása, ami azt jelenti, hogy semmelyik műszer nem olvasható le, illetve nem mutatott semmit. Nem működött semmi elektromos rész, aminek kellett volna. Lerendeltem a fiamat, hajnali kilenckor, hogy jöjjön gyorsan, mert valószínűleg valami biztosítékot kéne cserélni, és nekem indulnom kell, mert 11-kor Füzesabonyban tárgyalok.
Sehol semmi rendellenesség nem mutatkozott, de többszöri újraindítás után ( hja kérem, microsoft-on szocializálódtam:) se volt változás.
Így fél tíz után átcuccoltam Commandante kocsijába, és elindultam. Na azon meg se matrica, se benzin nem volt benne.
A matricát elintézék a neten, tankolni meg tankoltam a Lukoilnál az M3-on.
A füzesabonyi bíróságot alig találtam meg, a GPS kétszer is körbevitt a külvárosban, mert ott akarta, hogy balra kanyarodjak, ahol nem is volt utca. Végül is két perccel 11 után beestem a tárgyalóba.
Naná, hogy most pontosan kezdett a bíróság.
És 11:15-kor le is zárta a jegyzőkönyvet.

Aztán itthon elromlott az irodai multifunkciós gép, úgy döntött, hogy nem nyomtat, csak üres lapot. Szépen kicseréltem a festékkazettát, de nem változott semmi. Se nem nyomtat, se nem másol.

Aztán nagyon vigyáztam már, mert valami van a levegőben, -vagy körülöttem, vagy bennem, ami miatt az elektromos dolgok a mai napon befuccsoltak a környezetemben.

És hogy valami vidám is legyen itt, -egér középső gombjával nyitandóan: nesztek.

2 megjegyzés:

IO írta...

Hát nem akarta sem a kocsi, sem a nyomtató, hogy dolgoz, miért nem engedelmeskedtél nekik?:D

bluemoon írta...

Én sem akartam. de muszáj volt.