2010. augusztus 8., vasárnap

Köszönjük néked Sárvár!

Váton volt dolgunk, és persze ilyenkor általában van egy sárvári fürdős napunk is. Szeretem a sárvári fürdőt, mert a vize jó illatú, nem forró, hanem pont az a 34-36 fok közötti, amiben kellemesen ellehet az ember gutaütés kockázata nélkül. Most meg éppen kicsit esős nap is volt, a nap se sütött a fejünkre ezerrel, ha meg csepergett néha, hát istenkém, az is csak víz...
Találtunk hátul egy újabb medencét, amit a sok ordítozó gyerek, meg vízben szunyókáló nyugdíjas még nem fedezett fel, és voltak olyan negyedórák, hogy négyen voltunk az egész medencében. Csend, jó levegő, parkosított környezet, akárha a saját úszómedencénkben üldögéltünk volna- már ha lenne ilyen. De ez most, azért a 2.300 forintos belépőért az enyém volt, és nem kellett se takarítanom se füvet nyírnom, csak a színtiszta élvezet volt az enyém.

Vannak aztán óriás csúszdák, torony, amiből a bátrabbak akár hat méteres szédítő magasságból ugorhatnak a mélységbe, büfék éttermek, sörözők, nyírott fű, illatos virágok, minden ami ahhoz szükséges, hogy az ember ne csak a langyos vízben ücsöröghessen.
Elkészült egy új hullám medence is, amiben időnként keresztben, időnként hosszában hullámzik víz, partra kifutó hullámok is vannak, úgyhogy aki a parton ül a medence szélén, az is élvezheti a hullámok nyaldosását.

A gyerekmedencék a strandon, paradicsomi körülmények teremtenek a kicsiknek, kalózhajóval, vízzel megtelő és kiboruló vizes dézsával, fröcskölő, spriccelő, alázuhugó vízesésekkel, mindenféle vízi játékokkal.

A wellness részleget ki se próbáltuk, így arról mit mondani sem tudok.

Nézzétek a fotógalériát. Ez a fürdő hivatalos honlapján van.

Ez meg itt s@so sárvári képgalériája:
http://picasaweb.google.hu/saso63/SarvarFurdo_2010Junius#

Én jól vagyok, a víz csodát tett, a bőröm sima, a derekam se fáj.

Itt meg egy kis retro életérzés:
Köszönjük néked Sárvár!

3 megjegyzés:

s@só írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
s@só írta...

Szeretem a sárvári fürdőt én is. A városkát is. És az Arborétum Hotelt is (bent a városban az Arborétum alatti utcácskában). Idén már másodszor volt szerencsém pár napot eltölteni ott, és "megkezelni magam" ezzel a tényleg jóillatú vízzel. Én imádok csúszdázni és fejeseket ugrani, és úszni is, és csak úgy "ellenni" egy 34 fokos medence ülőkéjén is. Nagyon vízimádó vagyok. Persze hogy kipróbáltam az új csúszdákat, aztán a hullámmedencét is, és gyakorlatilag folyamatosan vízben voltam azokon a napokon.
És nagyon tetszik, hogy fejlesztik, bővítik. Jövőre is elmegyünk pár napra, azt gondolom.
És nézd meg az én képgalériámat róla ----> http://picasaweb.google.hu/saso63/SarvarFurdo_2010Junius#
És bocs, hogy ilyen bőlére eresztett kommentem lett :))))

bluemoon írta...

Nagyon örülök az egyező véleménynek, és külön köszönet képekért, mert nagyon szépek és jól kifejezik az ottani feelinget. És dehogy baj a hosszú hozzászólás!:)
Engedelmeddel beemelem a linket a bejegyzésbe.

Érdekes látni, hogy június óta semmit se haladtak az építkezéssel...