2010. június 27., vasárnap

Buli

Pénteken a gyerek meghúzta a derekát. Így szombaton elvittük az állatorvoshoz. Nem volt nagyon súlyos az állapota, így örömmel vettük, hogy nem kellett elaltatni.
Kapott gyógyszert, izomlazítót meg kenőcsöt, lóbalzsamot. Este meg a DC buliban kézrátétellel és frissítő masszázzsal helyretették a derekát, itthon bekentük a balzsammal és mára már kutya baja lett. Reggel óvatosan mentem be hozzá, nem volt lófeje, nem nyihogott, és a lába sem változott patássá.
Viszont már nem fájt a dereka.

A tegnapi DC buli eszméletlenül jól sikerült.
Még akkor is, ha viszonylag korán hazajöttünk.


Szombaton nem viheted sehova a kicsit sérültet. Ha mégis találsz orvost, aki a megnézi, akkor majd hetek múltánra kap időpontot szakorvosi vizsgálatra. Míg az állatorvos azonnal fogadja, vasár és ünnepnap is, soron kívül elvégzi a vizsgálatot, szakszerűen ellátja, odaadja a gyógyszert is, kenőcsöt is. Sőt azt is eltalálja, hogy mi baja van. Na, hát ezért állatorvos!
Nem is...
Felhívtam reggel a nővéremet, a főorvosasszonyt, aki azt mondta, semmit se csináljunk, nincs hely ahol szombaton ellátnák. Pihenés, kenőcsökkel kenegetés, és ha még hétfőn is kell, akkor elintéz egy soron kívüli CT-t. Van neki egy kis lóbalzsama, küld a mamától, azzal kenjük be.
A fiam barátnőjének szülei állatorvosok, útbaestek a DC buliba menet, előtte felhívta őket a fiam, és rögtön odarendelték, menjen, adnak gyógyszert, meg lóbalzsamot.
A buliban meg megkértem a kézrátétellel gyógyító barátnőmet, nézze meg mit tud vele csinálni. Csinált egy frissítő masszázst, szolíd nyomogatásra piszok nagyot kattant a dereka, és elmúlt a fájdalom.
Így esett, hogy az állatorvos, és a barátnőm meggyógyította a gyerek derekát.
A lóbalzsam, meg tényleg lovak gyógyítására való balzsam. Nahát!

Nincsenek megjegyzések: